Gå ner i vikt med GI boxen

Det har blivit allt vanligare att hålla koll på sin hälsa och kosthållning i dagens samhälle. Något som kanske inte är så konstigt med tanke på hur medvetna vi faktiskt är idag när det kommer till vårt välmående och utseende. Vi vill helt enkelt må så bra så möjligt och ha friska kroppar som lever länge.

Detta har bidragit till att vi anammar allt fler dieter och kosthållningar och det finns många att välja mellan där ute. De senaste åren har det här med kolhydrater blivit ett centralt begrepp när det kommer till kosthållning och allt fler väljer att äta utifrån den så kallade GI metoden. En metod som innebär att man helt utesluter kolhydraterna ut kosten, eller så väjer man att äta kolhydrater av bra kvalitet och lång mättnad.

Ett sätt att förenkla vardagen för sig själv är att köpa hem färdiga matkassar likt GI boxen eller andra tjänster. Detta innebär att man slipper planera och handla varje vecka och istället så får man färdig mat levererad hem till dörren. Bättre än så blir det helt enkelt inte.

GI boxen har blivit ett modernt sätt att spara tid och energi på, särskilt om man föredrar att äta enligt GI metoden. Det enda du sedan behöver lägga din energi på är att träna så ofta du kan och ta hand om din kropp.

Vad symboliserar GI metoden?

• Kolhydrater som håller blodsockret balanserat

• Man slipper gå hungrig och blir lagom mätt

• Man tappar godissuget och vill istället äta ordentligt med bra mat