Unna dig en lyxig höst och vinter

Under hösten och vintern kan man lätt känna sig både nedstämd och halvkrasslig. Med mörker och kyla var man än vänder sig så är det svårt att hitta en ljusglimt i vardagen. Under vintern har man dessutom lättare att bli förkyld och krasslig, vilket självklart inte gör humöret direkt bättre. Dock finns det många saker man kan göra för att förbättra både sitt psykiska och fysiska välmående.

En ljus vinter

Under vintern är det extra viktigt att ta hand om sig själv och sina nära och kära. Att äta nyttigt så att kroppen får alla vitaminer och mineraler som den behöver, träna för att hålla kroppen varm, mjuk och stark och dessutom unna sig lite extra nöjen och mys är receptet för en mysig och lycklig vinter.

Har man en vän som verkar nere kan det vara trevligt att unna denna något lite extra. Varför inte ge bort ett presentkort på massage i Stockholm, om det nu är där ni bor det vill säga? Eller kanske checka in tillsammans med din vän på ett SPA? Att bli ompysslad, masserad, bada bastu, dricka champagne och annan lyx är ofta extra uppskattad på höst och vinter eftersom det är då man är i störst behov av just detta. På sommaren blir man lycklig bara genom att känna solens strålar mot huden. På vintern krävs det dock lite mer, och vad kan då vara bättre än att unna sig lyx av olika slag?

God mat, vin, massage, ansiktsbehandling, en weekend i någon härlig stad i Europa, lite extra shopping eller något helt annat. Tillåt dig själv och dina vänner att njuta även under årets kallaste månader.